Trulooks Tinted Moisturiser For Men

Trulooks Tinted Moisturiser For Men

Trulooks Tinted Moisturiser

Moisturiser  |  Sunblock  |  Primer




Bila tengok mua makeup hasil lawa kita yang makeup biase-biase ni sure stress. Especially newbie.
Camne la makeup boleh on point tak crack menten je cun sampai malam?


Tips ; jangan skip PRIMER dan please prep betul-betul means make sure skin mesti cukup
hydration! 


No.1 Trulooks Tinted Moisturizer dalam Malaysia. Save budget uols. All in 1 tube! 
Dialah makeup primer, dialah sunblock SPF50, dialah pelembab.



Kalau tak nak pakai foundation, untuk daily use nak yang natural light coverage uols
just apply Trulooks ja. Harini weekend kan? Cer try tengok. 


Penyelamat muka kusam, eye bag, dark circle, parut jerawat, jeragat uols kena ada si
cantik manis TruConceal Instant Moisture Concealer. Kompom peloles! 






Kenapa Trulooks Tinted Moisturiser The Best Primer

In The World  ???




Sebagai Primer

Untuk makeup yang lebih tahan lama, tak bercapuk, dan anti kilauan (oil control) anda
mampu menjimatkan foundation kerana tinted moisturizer Trulooks dah ada coverage yg
sesuai untuk semua jenis kulit.



Mengandungi Sunblock SPF50

Tak perlu risau berjemur tengah panas sebab dah ada protection Sunscreen SPF50
yang sesuai dgn cuaca Asia. 



Moisturiser

Bahan aktif yang ada di dalam tinted moisturizer membantu utk kulit sihat dan
melembabkan kulit. 



Jimat masa

Utk kegunaaan harian tanpa makeup tebal tinted moisturizer menjadi pilihan kerana
cepat utk di apply, mudah dibersihkan dan instant flawless bila dipakai. 






Kelebihan Lain Trulooks Tinted Moisturiser For Men



✅ Bebas Paraben
✅ Sesuai untuk semua jenis / warna kulit. 
✅ Sesuai untuk kegunaan harian
✅ Sangat ringan di muka 
✅ Triple action primer
✅ Sunblock - SPF50
✅ Water based formula
✅ Sesuai untuk kulit lelaki / berminyak (diseluruh bahagian muka)




Cara Penggunaan Trulooks Tinted Moisturiser :

 
✅ Apply pada wajah dengan sapuan yang nipis
✅ Tambahkan layer sapuan untuk tutup coverage






Trulooks Tinted Moisturiser

1 tiub - 30ml
Stok penggunaan harian sehingga 5-6 bulan

Write a review

Please login or register to review
  • Views: 504
  • Product Code: Trulooks Tinted Moisturiser For Men
  • Availability: In Stock
  • RM92.00

Available Options

Tags: Trulooks Tinted Moisturiser For Men