Ikal Hair Mist

Ikal Hair Mist

Ikal Hair Mist

 


Dah try Ikal Hair Mist ?

Yang ada masalah rambut wajib ada satu. Bukan apa Ikal Hair Mist ni
memang best gila.

Korang tak payah pening2 dah masalah rambut gugur ke, rambut kasar,
rambut berminyak atau rambut berkelumumur yang tak pernah nak habis!

Spray je Ikal Hair Mist. Senang. Semua boleh settle siap tambah pewangi lagi kat
rambut korang sebab wangi gila hair mist ni tau. Serius tak tipuuu..

 

 

Ikal Hair Mist Ni Sangat Sesuai Untuk Masalah ;


✅ Rambut gugur
✅ Rambut kasar
✅ Rambut kering

✅ Rambut berminyak
✅ Rambut berkelimumur
✅ Rambut Kempis
✅ Kulit kepala berbau hapak gara-gara bertudung

 

 

Apa Yang Ada Dalam Ikal Hair Mist ?

 

✅ Argan Oil - Merawat rambut hingga ke akar
✅ Jojoba Oil - Melembapkan rambut
✅ Olive Oil - Melembutkan rambut
✅ Coconut Oil - Pertumbuhan rambut
✅ Vitamin E dan F

 

 

6 Fakta Tentang Ikal Hair Mist

 

✅ Sangat Mudah untuk digunakan (Hanya perlu Spray aje pada rambut
selepas mandi atau bebila masa & dimana-mana je yang hampa nak...)

 

✅ Menambah keyakinan diri (Mana tak yakin... Bila rambut dah cantik,
wangi & bebas dari segala masalah kulit akan membuatkan kita bertambah
yakin dengan diri walaupun berhijab...Jangan amik mudah hal rambut...
Rambut merupakan aset paling penting bagi seorang Wanita)

 

✅ Kulit kepala akan lebih terpelihara & membaiki masalah rambut (Kandungan
dalam Ikal Hair Mist nih memang sangat-sangat bagus.. Ia akan membantu
menyelesaikan segala masalah rambut & kulit kepala yang hampa alami
selama nih)

 

✅ Sesuai untuk digunakan dimana jua (Botol yang berbentuk spray yang
mudah untuk hampa letak dalam handbag... Memang bule bawak kemana
ja yang hampa suka malah hampa bule Spray ja bebila yang hampa nak...)

 

✅ Jojobo Oil (Ini merupakan salah satu bahan Utama yang terkandung dalam
Ikal hair Mist Spray nih... Hampa mesti tau kan betapa bagusnya Jojobo Oil
nih...)

 

✅ Argan Oil (Ini juga merupakan Bahan Utama dalam Ikal Hair Mist Spray...
Argan Oil merupakan salah satu minyak yang sangat bagus untuk rambut
& akan membantu untuk membuatkan rambut serta kulit kepala akan lebih
sihat & Kuat)

 

Cara Guna Ikal Hair Mist

 

1. Spray saja pada rambut selepas mandi atau bila2 masa dan di mana
sahaja (tak perlu tunggu rambut kering tau, spray jer terus pakai tudung)

 

2. Rambut cantik dan bebas dari masalah kulit barulah bertambah lagi
keyakinan diri.

 

3. Gembira bila jer rasa bila rambut terjaga setiap hari.

 

4. Sesuai di gunakan di mana juga tau! Dalam bentuk spray yang mudah
dibawa ke mana saja.

 


Ikal Hair Mist :

1 botol 60ml
RM70sm, RM80ss

 

Write a review

Please login or register to review
  • Views: 287
  • Product Code: Ikal Hair Mist
  • Availability: In Stock
  • RM70.00

Available Options

Tags: Ikal Hair Mist